Stichting De Linde

Om bovenstaande te bewerkstelligen is Stichting De Linde van mening dat de aangeboden activiteiten zo functioneel als mogelijk dienen te zijn. Een prettige locatie met een duidelijk doel kan enorm motiveren. Wij besteden dan ook veel aandacht en tijd aan het vinden en opzetten van dagbesteding.

Met onze kennis en expertise proberen wij in ons aanbod van dagbesteding aan te sluiten bij de interesses en mogelijkheden van onze cliënten.

 

De opzet van het dagverblijf is een met de exploitatie van het eetlokaal. De clientèle voor het dagverblijf zal overdag, daar waar mogelijk, betrokken worden bij de bedrijfsvoering. Zo is recentelijk de keuken aangepast om gezamenlijke activiteiten op het gebied van koken en bakken mogelijk te maken.

Het dagverblijf biedt daarnaast ook een gezamenlijke lunch en activiteiten aan. Het levendige uitzicht op de wandel en fietsbrug naar het centrum van Haarlem is een leuk vermaak. De knusheid en de huiselijke warmte van het eetlokaal staan in combinatie met de locatie in onze ogen dan ook garant voor warmte en gezelligheid. In den Swarten Hondt is s’avonds volop geopend.

LUNCHCAFE

Overdag kunt u terecht in ons lunchcafé. De exploitatie van het lunchcafé valt samen met dagbesteding voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Maar ook ’s-avonds bieden wij dagbesteding.